Saturday, July 24, 2010

CeRita CeRiTa~

SaLam..
jom kite citer2 lu..fuhh,,lame dah x update blog band.. urmm..by da way,, kitorang xdapat nak join gig nizr studio ari ni(24/07)..pape pon gudlux 4 others band!..
hmm..nak citer ape yaeh?
juz nak update infoo..kitorang nak wat recording dalam tahun nie..insyaAllah..
hope pejalanan kitorang nak wat nnti sume akan bejalan dgn lancar..
kitorang kne dizcuz n trus kumpul...butt....masing2 mcm bz..haha...
tapi ape2 pon hajat tuu msti tercapai...n lagu2 kitorang akan dipromosikan insyaAllah..
kitorang x terror mne pon n xde la nak glamour semate2 tapi nak kalo blh nak jmpe artis2 yg popular band..
sambil2 tuu kitorang try adekan genre lagu kitorang sndri n boleh bg sumthin yg baru tuk tahun2 akan datang..


Syok ade! x syok pon ade!

 hah,,ni lagi 1 nak citer...
sum problem yang kne solve kan tuk wat recording...n bia la recording nnti yg terbaek...
yg penting,,,orang yg mndgr lagu2 kami x rase bosan..
tapi kalo dah ari2 dgr bosan kott..haha..
butt...kami wt yg terbaek n sebaek mungkin...kritikan2 bagi kami sume tuu tuk trus maju ke depan..

InFoo~


Kami ucapkan jutaan trima kasih kepada pihak radio Selayang.fm yang sudi untuk mempromosikan lagu2 akmi akan datang..insyaAllah kami buat yg terbaik dan tggu kedatangan kami nanti!~..


Roger n out~ salam~

No comments:

Post a Comment