Sunday, February 13, 2011

Salam kawaN2..!!!

salam.. guys n gurls..
kitorang dah slesai recording..mcm2 dugaan, cabarab yg kitorang adapi same2..
btw, thankz too all fwens yg sudi dgr lagu2 kitoarng..
mmg terharu.. n kalo leh nak truskan lagii lagu2 yg kitorang da rcord..
kitorang ade sempat maek gmbr sepnjg rcording tuu..
tp x banyk laa..

pape pon try dgr track lagu2 kami yg ade..huhu...
hope enjoy dgr lagu2 kitorang..!!





selebih nyew korang dgr laa kat sni..just copy n paste kat address k..
http://www.reverbnation.com/RecaleT

Wednesday, October 6, 2010

SalaM.... fuHHhh..~

salam guysz..~
beritew baRu kamii..haha..kitorg daa mule recordiNg lagu..
alhamdulillah..stakat ni sgale perancangan mnjaDi..tp ade yg x bape nak mnjaDi..haha
sbLm nak recOrd, mak aii.. ingt punye la senang tppp....peerrgghhh!! Tuhan jer yg taHuu..
pape pOwn ni dah maSuk 2hari reCord...
byk peNgalman n bnda2 baRu yg kitoRang bLja dari abg eddie..tq abg eddie..(abg eddie mmg penyabar orgnye)..huhu..
mcm2 rase time tgh record tuu... semangat+tension+lapo+ngantok+nak cepat sbb x ikot metronom..
haha,.

urrmmm....ni ade bape gmbr jer yg sempat kitorang amekk..nnti kitorang amek gmbr lagii...



gmbr kt atas tuu gmbr fazrul tgh ketuk drumm..pape pon moga2 sume bjln ngn lancar..
lagi 1, thax tuu my our fwen Harith Haziq yg sudi dtg dari Johor turun kat studio...
tq jugk sbb jadi fotografer tuk kitorang mlm tuu..haha...
pape pon kitorang nak gmbr2 tuu..haha..jgn lupe bagii..hehe...


lastly, ALL THE BEST GUYZ!! kitorang try cari our soul sndiri n buktikan 1ari nnti..
k guyz..thx sbb sudi bce.haha...
nantikan lagu2 kitorang..salam.

Saturday, July 24, 2010

CeRita CeRiTa~

SaLam..
jom kite citer2 lu..fuhh,,lame dah x update blog band.. urmm..by da way,, kitorang xdapat nak join gig nizr studio ari ni(24/07)..pape pon gudlux 4 others band!..
hmm..nak citer ape yaeh?
juz nak update infoo..kitorang nak wat recording dalam tahun nie..insyaAllah..
hope pejalanan kitorang nak wat nnti sume akan bejalan dgn lancar..
kitorang kne dizcuz n trus kumpul...butt....masing2 mcm bz..haha...
tapi ape2 pon hajat tuu msti tercapai...n lagu2 kitorang akan dipromosikan insyaAllah..
kitorang x terror mne pon n xde la nak glamour semate2 tapi nak kalo blh nak jmpe artis2 yg popular band..
sambil2 tuu kitorang try adekan genre lagu kitorang sndri n boleh bg sumthin yg baru tuk tahun2 akan datang..


Syok ade! x syok pon ade!

 hah,,ni lagi 1 nak citer...
sum problem yang kne solve kan tuk wat recording...n bia la recording nnti yg terbaek...
yg penting,,,orang yg mndgr lagu2 kami x rase bosan..
tapi kalo dah ari2 dgr bosan kott..haha..
butt...kami wt yg terbaek n sebaek mungkin...kritikan2 bagi kami sume tuu tuk trus maju ke depan..

InFoo~


Kami ucapkan jutaan trima kasih kepada pihak radio Selayang.fm yang sudi untuk mempromosikan lagu2 akmi akan datang..insyaAllah kami buat yg terbaik dan tggu kedatangan kami nanti!~..


Roger n out~ salam~

Sunday, June 13, 2010

BeS! SyoK! n PuaS haTi! koRang yg dgR mcm mNe?

SalaM..eLLo u all..
smLm kitorang rase puas haTi tp nervous pon ade..
but thx 4 organiser Nizr Studio coz sudi jmput kitorang dlm gig smlm..
thz jugk kat band2 laen yg bari tepukan smlm..wawawa..~
hopefully kitorang dpt improve music kami n dpt msuk gig lg..
take time 4 us..tapi we can still stand 4eva! haha..
dgR lagu yg kitorang bwk smlm..ade 4 lagu...ni slah satu daRinyew...

Sepi_soulMate Band